Mijn Land Art 

!!!De foto's op Instagram zijn het meest up to date!!!

Een tijdelijk kunstwerk, buiten gemaakt geïnspireerd door de plek en gemaakt met natuurlijke materialen die ter plaatse gevonden zijn. Ik beperk me graag tot slechts één, max twee soorten materiaal, cirkels, spiralen en golvende lijnen komen vaak terug in mijn werk. Het is vaak een klein gevecht met de natuur, wind, regen, schaduwen kunnen het maken van deze werken lastig maken. Ook moet ik altijd letten op honden die zich aangetrokken voelen tot mijn werk ;)

Veel van het werk is gemaakt rondom de plaats waar ik woon in Gelderland, Nederland. Maar anderen werden gemaakt in Marokko, Frankrijk, Ierland en Engeland. Kunstenaars als  Andy Goldsworthy en James Brunt zijn grote bronnen van inspiratie voor me.

In de pakjes van Pakje Kunst kunt u ook mijn werk vinden, met een doe het zelf pakket. Ik daag u uit het zelf te doen. Hier vind je Land Art tips, voor het maken van eigen werk. 

Sleutelhangers Pakje kunst.

In mijn webshop vind u A5 formaat kaarten met mijn LandArt werk.  Ook vind u enkele voorbeelden van Canvassen. Neem contact met me op als u een afdruk van mijn werken wilt bestellen. Via d.e website van " Werk Aan De Muur" kunt u ook canvassen van mijn werk op vele verschillende formaten bestellen 

Vanaf 14 februari 2020 kunt u ook mijn werk vinden in de winkel Angelart Kunst&Zo van Angela Peters in Hattem, het adres is Achterstraat 50, Hattem

Ik heb recentelijk mijn eerste Landart Workshop gegeven. Een van de deelnemers heeft hier een heel leuk filmpje over gemaakt.